8181 8149


Har jeg brug for terapi?

Alle går igennem svære udfordringer i livet. Selvom du måske har været i stand til at klare de udfordringer, du har stødt på, er det altid en god idé at søge ekstra støtte, når du har brug for det. Når du erkender, at du har brug for en hjælpende hånd, tager du samtidig ansvar ved at møde de udfordringer, du møder i livet. Samtalen vil give dig de værktøjer, du har brug for til at overvinde de vanskeligheder, du støder på.Hvordan kan terapi hjælpe mig?

Der er mange fordele ved at deltage i terapi. Terapeuter kan yde støtte og hjælpe dig med at finde lindring for problemer som traumer, sorg, stress og forholdsproblemer. Det er ekstremt værdifuldt i håndteringen af ​​personlig udvikling, relationer og udfordringer i dagligdagen. Ved at anvende terapeutiske værktøjer kan terapeuter give forskellige perspektiver på komplicerede udfordringer eller guide dig til en løsning.


Hvad sker der under behandlingen?

Terapi kan være forskellig afhængigt af målene for terapi og personens behov. Typisk vil vi italesætte de ting, der i øjeblikket er i dit liv, ting der skete i fortiden, der er relevante for dit problem, og gennemgå de oplevelser, vi har talt om i forrige sessioner. Løbende vil jeg hjælpe dig med at bringe dine nye læringer, ind i dit daglige liv.