8181 8149

Fascineret af mennesker.

Fundamentet i mit professionelle virke er skabt på af KVALITET – NÆRVÆR -EKSPERTISE

Hvorfor jeg…


Det er aldrig for sent at begynde.

Med mere end et kvart århundrede som iværksætter og en karriere der strækker sig igennem flere frisørsaloner, engrosvirksomhed, udvikling og produktion, samt politisk arbejde, ved jeg, hvad det sige, at tanken ofte rækker længere end virkeligheden. 

Vores biologiske adfærd og forståelse af den verden vi lever i og omgiver os med, har altid fascineret mig. Oprindeligt er jeg uddannet frisør, hvilket har bragt mig langt omkring, med igangsættelse af flere virksomheder, indenfor både produktion, udvikling, salg og markedsføring. Især markedsføringsdelen har altid inspireret mig og givet mig forståelsen for hvad det er der får mennesker til at omsætte og opleve værdi af det vi omgiver os med.

Gennem de seneste mange år har jeg beskæftiget mig med sindets og kroppens forståelse af vores vaner og adfærd. Hvor meget er vi egentlig opmærksom på og hvilke ting influerer vores daglige adfærd og forståelse i en hektisk tidsramme med et væld af informationer. Det har udviklet en stærk intuitiv fornemmelse for vores tankemønstre, med hvilket terapien tager afsæt i.


TIP!

Når du erkender dine fejl og, vil du begynde at bemærke forandringen

Carsten Winther

founder

Ligesom andre… har du fortjent det bedste

Det kræver en hel del tillid at finde den rigtige coach, mentor, terapeut,… Blot det at betro sig til et andet menneske kan til tider være skræmmende. Du kan dog være helt tryg, for alting både begynder og ender hos dig. Hos mig er du i centrum og min rolle vil altid være nærværende, lyttende og sommetider også lidt udfordrende. Måske ved du ikke om du kan få hjælp til dine udfordringer eller hvem der er den rigtige til at gøre det. Det er helt normalt at mærke det sådan, faktisk har du allerede sat gang i din proces hvis du har disse tanker. Måske har du som mange andre allerede spurgt et par venner eller kolleger til råds uden helt at finde svarene på dine mange spørgsmål,